Tri Promila, vesti

Uvek u lepom društvu.

Kafana Tri Promila je majstor iznenađenja i dobre zabave, ova sjajna uzdanica naboljih noći za petak veče je pripremila divne cene. I to domaće rakije od 105 dinara koje će se više nego fantastično uklopiti sa već tradicionalno najboljim bendom Ortaci, jer sa Ortacima drugačije ni biti ne može nego najbolje. Kafana Tri Promila nudi toliko promila dobrog provoda koliko ne može stati ni u hiljade i hiljade neprospavnih kafanskih momenata. Ovde je sve posebno, verujte u to, trenutci podeljeni sa kafanom Tri Promila su vredni milijarde najboljih kafanskih hitova koje će vam bolji od najboljih bend Ortaci zapevati sa puno emocija i samo za vas.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana Tri Promila je veoma inovativna u svim svojim sadržajima, sa njom ćete osetiti i noviji, ali i tradicionalno najbolji kafanski vid zabave koji će uzdrmati vaše dosadašnje poimanje dobrog provoda, jer u kafani Tri Promila, on ne samo da je dobar nego je i fanstastičan u svakom svom segmentu. Ovde su objedinjeni i boemi i sjajno piće i vrhunska armosfera i ostvarivanje očekivanjima i ljubav i tuga, jedna slatka čaša zvana kafana Tri Promila potrebna je svakome u životu i zato, ako do sada niste, ovaj zvuk najprijatnijeg sadržaja koji se emituje iz kafane Tri Promila, jednostavno morate sebi priuštiti i ući u jednu potpuno novu dimenziju kafanskog postojanja.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kada se kaže kafana u Beogradu, odmah se misli na kafanu Tri Promila i za to ima mnogo pozitivnih i raspevanih razloga, ona je jedna i jedina i u to više niko ne sumnja. Bend Ortaci koji vas uveseljava svakog petka je jedna prava boemska skupina, oni kreiraju repetoar po taktu vaših želja i zato je uvek najbolji i najveseliji, a vaša čula sa bendom Ortaci i kafanom Tri Promila najzadovoljnija. Kao takvu nemoguće ju je zaboraviti, jer kafana Tri Promila izvire iz svakog kutka vaše duše, lagano na prstima u njoj ima svega što vam za idealan provod treba, ona vas neće štedeti ni na tren jer i ona sama igra sa vama toliko je vrelo u kafani Tri Promila, vrelo, najvrelije. U kafani Tri Promila sve je na jednom mestu i pravi provod i prava pesma i svaki sto i čaša na njemu su baš pravi merački, boemski i najbolji, jer kafana Tri Promila zna da živi pravim kafanskim životom.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Rezervaciju kafanskog čuda u kafani Tri Promila možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I mi volmo da se s Ortacima petkom veselimo u kafani Tri Promila tom savršenom krugu najboljeg provoda nedostajete samo vi, čekamo vas!

 

beogradnocu.com