InBox, vesti

Uz Olivera Stoiljkovića večeras ćete biti In.

Ako se pitate koje je „must be“ mesto u gradu, to je svakako klub InBox mesto okupljanja urbane gradske ekipe. To su ljudi koji poštuju kvalitetnu muziku i dobre provode i sigurno će se opredeliti da petkom pođu u klub InBox, kada peva jedan od najraskošnijih vokala domaćeg muzičkog neba Oliver Stoiljković sa svojim ništa manje sjajnim bendom.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Enterijer kluba je prepun osvetljenih detalja koji se savršeno uklapaju sa perfektnim nastupom Olivera Stoiljkovića i njegovog fantastičnog benda. Šmek i originalnost koja je vladala pri uređenju najšarmantnijeg kluba InBox, prostire se po celom klubu i veliča fantastičnu atmosferu koja je petkom uz sjajne Olivera Stoiljkovića i njegov bend pun pogodak za erupciju svih vaših čula. Sa njima ćete večeras saznati kakva je to ljubav od papira i kakvi su to provodi kojima ravnih nema, a klub InBox to zna i nesebično deli sa vama sve radosti života i sjajne muzike jer vas zna i zna koliko zaslužujete.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

U klubu InBox sve je vrhunsko, čekaju vas najraznovrsnija pića, najekskluzivniji šampanjaci i najelitnije noći. Profesionalnost i ljubaznost osoblja, ostaviće vas bez daha, njihovi osmesi i lepe reči su iskreni i potpuno u duh jednog od najlepših klubova u gradu, klubu InBox. I subota u klubu InBox je zaista divna, erupcija najlepših želja točena kroz vrhunski nastup Superstars Banda i Marcca Oxiduality-ja. Tvorci najboljeg provoda nastupaju samo u savršenom klubu InBox, a to su svakako predivni Superstars Band i Marcco Oxiduality. Klub InBox, morate posetiti, sam ulazak u njega zatvara vas u jedan božanstven i po malo nestvaran film koji u toku večeri zadobija obličje najprefinjenijih i najveselijih provoda uz neprevazinjen muzički kvalitet koji petak i subotu u klubu InBox čini neodoljivim.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Politika kluba InBox je da – “ovaj prostor ne čini enterijer, muzika, osoblje – dušu ovog lokala čine njegovi gosti”. I to je geslo koje svaki gost InBoxa zna i podržava, svi koji žude za najkvalitetnijom muzikom, petkom i subotom su svakako u jednom od najdivnijih prestoničkih klubova klubu InBox.

Rezervaciju najkvalitetnijih provoda u klubu InBox možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I mi smo postali pravi InBox-ovci, ako se pitate zašto, posetom ovom klubu dobićete jedini ispravan odgovor.

 

beogradnocu.com