Beograd, Džentlmen&Dama, Najave, Najbolje kafane, Poznati, vesti

I ovog četvrtka Kafana Džentlmen i Dama pravi pometnju - a šta drugo možete očekivati budući da će za fenomenalnu atmosferu biti zadužene Barabe, Sexy Band i Boban Radosavljević a uz to se dočekuje i džentlmen Vlada Stanojević koji je pre par dana izašao sa imanja u Lisoviću. Verujemo da vam je i više nego jasno da vas večeras očekuje vrhunski provod i ludovanje do ranih jutarnjih časova.

dzent

Fotografisano u Kafana Džentlmen i Dama

U petak vas takodje očekuje fenomenalno veče uz Alter Ego Band dok će vas u subotu zabaviti Absolut Band. Nadamo se da ste spremni za uzbudljiv vikend kod Džentlmena i Dame.

dzent1

Fotografisano u Kafana Džentlmen i Dama

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

dzemt3

Fotografisano u Kafana Džentlmen i Dama

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com