Najave, Restoran, vesti

Za one koji žele da se odmore, opuste, za one koji se vesele i provode, idelan izbor je restoran Tri Šešira koji se nalazi u srcu Beograda - Skadarliji. Sa dugom tradicijom  restoran Tri Šešira je oduvek bio omiljeno mesto gradskih boema, slavnih pisaca, glumaca, novinara, slikara, a na vama je da proverite zbog čega.

restoran-tri-sesira2

Fotografisano u Restoranu Tri Šešira

Pored velikog broja specijaliteta neponovljivog ukusa i uživanja u izuzetno bogatoj karti pića po pristupačnim cenama, restoran Tri Šešira svojim gostima nudi i izvanredan provod. A ono što daje poseban šmek ovoj kafanskoj oazi su ozvučeni tamburaši u čijim zvucima možete da uživate svakog dana u popodnevnim i večernjim časovima. Ne propustite jedinstven i neverovatan provod.

restoran-tri-sesira3

Fotografisano u Restoranu Tri Šešira

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com