Kasina Bar, vesti

Uživajte pod svodovima Kasine.

Kasina Bar je brend koji se gradi brižno i pažljivo, a klub je vrlo brzo postao neizostavno važan deo vaše svakodnevice. Ove nedelje, ovaj fenomenalni klub, radiće čak pet dana u nedelji. Početak nedelje, tačnije utorak, možete da provedete u Kasina Baru uz Loco Bend. Loco Bend je čuven po sjajnim svirkama i uvek dobroj atmosferi.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

 U sredu, 29. februara u klubu Kasina Bar vas čeka Željko Vasić. Ovog izuzetnog pevača prate brojni uspesi, nagrade i popularnost, i već godinama važi za jednog od najboljih i omiljenih u Srbiji ali i šire. Pored sjajnog glasa, njegova harizma i šarm osvajaju publiku.

Narednog dana, u četvrtak, dođite u Kasina Bar da uživate uz muziku sjajnog Lexington Benda. To znači samo jedno - najbolja žurka u gradu!  Petkom je na repertoaru fenomenalni Kao Kao Bend koji će vas dovesti do najusijanije tačke vrhunskog provoda. Nemojte da propustite ovu izuzetnu nedelju u Kasina Baru.

Svake večeri se u Kasina Baru organizuju žive svirke na kojima nastupaju poznati izvođači, tako da klub Kasina predstavlja najposećeniji klub koji gostima pruža ekskluzivne žive nastupe najvećih zvezda rok i pop muzike našeg regiona, kao što su Nina Badrić, Toni Cetinski, Hari Mata Hari, Boris Novković, Jelena Rozga i mnogi drugi.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je mesto gde možete videti skoro sve generacije, jer za ovakav provod nikada niste ni previše stari, ni previše mladi. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva, i odaje se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu sa svojim prijateljima, rasterećeno igraju uz izvnrednu muziku i popiju po koju.

Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da je usluga u Kasina Baru na izuzetno visokom nivou, da je osoblje kluba uvek prijatno i rado spremno da vas usluži. Jesen u klubu Kasina na Terazijama nije nikada bolje zvučala! Dodjite i otkrijte zašto! Za kraj nedelje, vašem provodu u Kasina Baru, doprineće već svima dobro poznati Vesko Vučković i to, u subotu 22. februara.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Možete rezervisati svoj neodoljivi provod u klubu Kasina Bar putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Gde je najmodernije mi smo uvek pozvani, a sve što se tiče  kluba Kasina Bar, možete pronaći u našoj galeriji fotografija, koja je svaki put sve bliža i bliža vašim idelanim noćnim momentima.

Naši fotoreporteri redovni su gosti Kasina Bar i prate vaš provod danonoćno, zato se slobodno nasmešite našem objektivu i nastavite svoj najbolji provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com