vesti

Vanesa plavi haos, pravi haos u Dionisu.

Subota veče je itekako veče za provod mnogih poznatih ličnosti. Tako je bilo i sinoć u kafani Dionis kada je budno oko naših fotoreportera “uhvatilo” pevačicu Vanesu Šokčić i Denisa Boneštaja.

U kafani Dionis je muzika za merak i dušu u izvođenju najboljih bendova. Svako veče sem do svitanja zabavljaju vas najbolji izvođači u ekskluzivnom enterijeru Dionisa sa mogućnošću naručivanja pesama za svakoga. Dođite i proverite zašto je u kafani Dionis najbolji provod u gradu.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Mladi Deni Boneštaj, poznat po muzičkom hitu”Crno meče” je već proverio. Vanesa Šokčić takođe nije ostala imuna na čari kafane Dionis, pa se i ona veselila podsvetlima ove sjajne kafane na Zvezdari.

Podsetimo, Vanesa je svoju estradnu karijeru je započela još kao devojčica, da bi prvi album objavila 1991. godine “Volim tvoja oka dva” za PGP RTS. Objavila je ukupno sedam albuma, a poslednji 2004. godine je bio “Moja stvar”. Nije se libila da peva po privatnim veseljima, svadbama i vašarima pa odatle potiču i razne anegdote.

Vanesa Šokčić je nesvakidašnja pojava na ovdašnjoj estradi, a tako je i sinoć u kafani Dionis bila u centru pažnje. Iako je zagazila u 46 -tu godinu života, ima već četiri decenije estradnog staža i komotno bi mogla u penziju. Počela je već u trećoj godini, gotovo čim je progovorila, zapevavši u čuvenom dečijem horu “Kolibri”.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

U ekskluzivnom ambijentu Dionisa sa poznatim ličnostima koje su ovde redovni gosti, provedite nezaboravne trenutke, pobegnite od svakodnevnice i odmorite vašu dušu. Osoblje Dionisa će se potruditi da vam provod bude nezaboravan uz najpovoljnije cene pića najbolju muziku i prelepe devojke.

Kafana Dionis otvorena je za vaš najbolji provod svih sedam dana u nedelji, od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih časova kad nastupa fenomenalni Cunami Bend, dok nedeljom, odnosno večeras, nastupa Peca Bend.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Kafana Dionis nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na cigansku i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u kafani Dionis možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili ili 063 34 34 33 Online.

Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog izuzetno velikog interesovanja. U iščekivanju sjajnog provoda koji vas očekuje u kafani Dionis, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com