Najave, vesti

Vanilla - najbolji afrodizijak.

Danas vas čeka nezapamćena žurka u vašem omiljenom klubu Just Vanilla. Zagrevamo se uz "Just Relax" party, da bi se sutradan, 11. juna, rashladili jednom "Get Wet" žurkom.

Just Vanilla

Fotografisano u Klub Just Vanilla

Nakon zagrevanja, četvrtkom sledi party "Shake That" i "Get Deep! narednog dana. Vikend je predviđen samo za one koji vole život i uživaju u svakom momentu. Subota je dan za potpunu ludnicui "Saturday Madness", da bi u nedelju malo smirili strasti uz jedan "Rolling Sunday" party.

just vanilla

Fotografisano u Klub Just Vanilla

Osetite žurke posle kojih više ništa nije isto i posle kojih nećete više nigde otići osim u klubu Just Vanilla.Ona će vas osvojiti već na prvom prvom zalogaju. Leto na Adi počinje i završava se u Just Vanilli, vidimo se u najboljem klubu u gradu.

just vanilla

Fotografisano u Klub Just Vanilla

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com