Najave, Pub Eleven, vesti

Vaš srećan broj je 11.

Klub Pub Eleven je mesto sa srećnim brojem, a pogotovu sa srećnim i savršenim provodom. Neka vaše noći započnu upravo ovde!

pub eleven

Fotografisano u Klub Pub Eleven

Vaše noći na ovom mestu su rezervisane za svirke svih muzičkih žanrova ili nekog sjajnog DJ-a! Večeras će vas zabavljati odlični DJ Novak. Sutradan, odnosno u petak, očekuje vas Lezz Go Band, dok je u subotu veče za Rio Band, koji će vam priuštiti zaista sjajno veče uz pregršt najboljih hitova! Pub Eleven ima i sjajne barmene, koji će vam brzo smućkati vaše omiljeno piće. Atmosfera je uvek opuštena i pozitivna, kao i gosti, koji se nakon prve posete uvek rado vraćaju! Zato, kad god se nađete u centu našeg grada, ne oklevajte da posetite Pub Eleven i probate sve iz njegove bogate ponude!

Klub Pub Eleven

Fotografisano u Klub Pub Eleven

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestone - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com