vesti

Vaše mesto za vikend je u kafani Kolarac.

Nastavljamo dobar provod u vašoj omiljenoj kafani Kolarac.  Ugrejmo ovu zimu sjajnom atmosferom, jer u Kolarcu se sneg i hladnoća zaboravljaju. Muzički repertoar ovog vikenda će vam zagrejati krv u venama i naterati da se iznova vraćate i uživate u najboljem ambijentu i provodu. Kafana Kolarac nudi vam sjajan muzički program i pravu boemsku atmosferu.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Dođite u petak, jer će nastupiti fenomenalni Y Bend koji vam obećavaju vrhunski provod. Spremite se za pop, folk i starogradske hitove do jutra, i još mnoštvo iznenađenja. Subotom nastupaju fenomenalni Tamburaši koji će vam svojim glasom i notama prosto uzburkati krv u venama. Garantujemo đuskanje i pevanje do jutra.

Više nego pristupačne cene pića i raspoloženi i nasmejani ljudi privući će vas da se iznova vraćate u kafanu Kolarac. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane u sred centra grada na samom Studentskom Trgu.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Prijatnog enterijera koji budi pravi boemski duh, kafana Kolarac neće vas ostaviti ravnodušnim. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu. Što se pića tiče, u kafani Kolarac se služe sve vrste domaćih rakija, a rakija od dunje smatra se specijalitetom kuće. Gosti takođe mogu uživati i uz strana piva, kao i najbolja srpska, hrvatska i slovenačka vina.  Pozitivna energija je neizbežna, kao i nasmejani gosti koji su uvek na nogama!

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Ne zaboravite da svoje mesto rezervišete unapred kako ipak ne biste rizikovali da ostanete bez mesta. Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako večeu kafani Kolarac zauvek nositi u najlepšem sećanju.Rezervacije za sva dešavanja u Kolarac kafani možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ne propustite najbolji provod u gradu, jar neverovatna energija i dobro raspoloženje ovde su neizbežni!

 

beogradnocu.com