Jazbina, vesti

Vaše utočište tokom cele nedelje.

Kafana Jazbina je šarmantni kutak u koji su se ušunjali svi vaši kafanski snovi. Kafana Jazbina je mesto gde iznenađenja nikada ne prestaju, večeras samo za vaša naoštrena čula upriličena je fantastična rakijada i samo za 99 dinara možete uživati u najlepšim rakijskim aromama, koji će uz ozvučene tamburaše zaista ozvučiti vaše meračke emocije.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana Jazbina je veoma prisna sa svim svojim gostima i sve vas obožava, pažljivo osluškuje vaše želje i jednu po jednu sprovodi u delo. Sutra u kafani Jazbina svoje umeće sa vama deli virtuoz na violini Aćim, a tu su i dragi tamburaši koji će dotaći svaki šav na vašoj kafanskoj izlociji koja će pod naletom emocija vrlo brzo popustiti.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Tamburaši su neumorni i utorkom, sa vama dele sve i svoje srce vam kroz žice daruju na dlanu. Nemke i Opijum Bend vaši su sredom, u kafani Jazbina ruše sve predrasude i pred sjajnim provodom padaju sve "smaračke" barikade, jer Nemke i Opijum Bend sviraju baš sjajno.

Džoni i Workersi za vas rade četvrtkom ovi momci ozbiljno shvataju zadatak da vas uvesele i naprave atmosferu vrednu divljenja u kafani Jazbina uvek se traži čaša više kad sa vama luduju i lumpuju Džoni i Workersi. Nemke i Opijum Bend opijaju vas u kafani Jazbina i petkom, što znači da će se vaša čula popeti do granice kafanskog ludila, biće to provod kakav do sada niste imali prilike da doživite jer kafana Jazbina se uvek izdvajala po kvalitetu provoda.

kafana Jazbina

 Fotografisano u Kafana Jazbina

Vi i ZeBeat Bend, pravite ršum subotom u vašoj kafani Jazbina jednoj i jedinoj najboljoj i najlepšoj. Subota će sa ZeBeat Bendom biti fantastična vesela, razigrana, vruća, prava groznica subotnje večeri vlada kada kafanom Jazbina ovladate vi i ZeBeat Bend.

Uvucite se u svoju jazbinu kafanskog provoda, jednu i jedinu kafanu Jazbina rezervaciju momenta možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem  vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas  pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi iz Jazbine ne izlazimo, uvucite se u pravu kafansku priču, čekamo vas  tamo.

 

beogradnocu.com