vesti

Važno je biti Na Pravom Mestu.

Koliko ste samo prilika propustili jer niste bili na pravom mestu? Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com neće dozvoliti da se to ponovo desi, pa vam stoga nudi samo ono najbolje. Kafana Na Pravom Mestu oduševiće vas već na prvi korak, prvu pesmu ili prvu čašu.

kafana Na Pravom Mestu

Fotografisano u Kafana Na Pravom Mestu

U subotu 25. januara u popularnoj prestoničkoj kafani Na Pravom Mestu nastup će održati sastav Oriental bend, i svojom muzikom učiniti da se provedete bolje nego ikada. Nije slučajno što je kafana Na Pravom Mestu vaše zadovoljstvo ove subote poverila bas ovim muzičarima. Naime, svaki njihov nastup odlikuje se visokom profesionalnošću, opuštenosti i dozom sofisticiranosti. Neponovljivo dobar muzički repertoar probudiće sva vaša čula i držati vas na nogama do ranih jutarnjih časova.

kafana Na Pravom Mestu

Fotografisano u Kafana Na Pravom Mestu

Muzički doživaljaji u kafani Na Pravom Mestu su zaista poseban jer je akustičnost celog objekta izvanredna. Dolaskom u kafanu Na Pravom Mestu bićete svedoci jedne nove epohe u kafanskom životu Beograda, iz razloga što ovde ništa nije isto kao u drugim kafanama. Kafana Na Pravom Mestu zrači specifičnim sjajem, njena ponuda je jednistvena, osoblje vrlo ljubazno, a cene prilagođene svačijem džepu.

kafana Na Pravom Mestu

Fotografisano u Kafana Na Pravom Mestu

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Na Pravom Mestu. Zbog velikog interesovanja rezervacije su besplatne, ali obavezne. Požurite da ne biste ostali bez mesta Na Pravom Mestu.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju i uživajte u fotografijama koje prenose ono najbolje što Beograd nudi.

 

beogradnocu.com