Tri Promila, vesti

Veče ciganske muzike u kafani Tri Promila.

U sredu, u kafani Tri Promila održava se popularno Veče ciganske muzike, kada vas zabavljaju pravi virtouzi. Vaš domaćin biće Bata Laki Bend, a vaš provod nikad bolji.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Romska, odnosno ciganska muzika, dosta se razlikuje od obične, što po melodijama, što po emocijama koje izaziva. Jasno je da vas u kafani Tri Promila očekuje jedinstvena noć, kao i provod koji ne možete naći ni na jednom drugom mestu u gradu. Fantastični ritmovi učiniće da se opustite i provedete neponovljivo. Do ranih jutarnjih časova bićete na nogama, i poželeti da muzika nikada ne prestane. Očekuje vas dobro raspoloženje, nasmejane devojke, kao i dosta pozitivne energije. Uz pristupačne cene kafane Tri Promila moći ćete da uživate bez brige o svom novčaniku.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Ukoliko budete propustili Veče ciganske muzike i Bata Laki Bend, u kafani Tri Promila moći ćete da se provodite već u petak kada vas očekujeTri Promila Bend, kao i u subotu 21. decembra kada je sa vama sastav Preko Tri Promila.

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Tri Promila, pa tako i beleže najinteresantnije momente noćnog kafanskog provoda. Jasno je – najbolji provod se ne propušta! Fotografije će vas garantovano inspitisati da vaš izbor ove srede bude upravo kafana Tri Promila.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Tri Promila rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu uz pravu cigansku pesmu!

Ukoliko nas budete redovno pratili i dalje ćete prvi saznavati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com