vesti

Veče posvećeno damama.

Restoran Zapata je fantastični restoran specifičan po mnogo čemu. U restoranu Zapata dobar provod vam je bukvalno za petama najlepše pop note u restoranu Zapata pripadaju samo vama.

restoran Zapata

Fotografisano u Restoran Zapata

U restoranu Zapata cene su veoma drage, što bi neki rekli “komšijske” nesvakidašnja atmosfera koja vlada u ovom sjajnom restoranu u duhu Meksika, lako osvaja goste, jer je kvalitet imperativ. Pored nestvarno ukusnih specijaliteta restoran Zapata se odlikuje i vrhunskim ophođenjem prema svakom gostu, osoblje je izuzetno profesionalno i prijatno, taman toliko da poželite da vas stalno služe oni, najbolji.

restoran Zapata

Fotografisano u Restoran Zapata

Restoran Zapata je uvek prijateljski nastrojen prema svojim gostima, posebno prema onim najlepšim, te tako je osmislio i specijalno iznenađenje za sve devojke imaju pravo na 20% popusta na ceo račun od 20h. Restoran Zapata verno dočekuje sve svoje goste, unikatnim dizajnom enterijera privlači i one najstrožije kritičare koji se naprosto raspamete kada uđu u restoran Zapata, čak i oni se odmah razoružaju i prepuste se čistom uživanju, jer restoran Zapata uvek nudi više.

restoran Zapata

Fotografisano u Restoran Zapata

Meksički temperament i vatreni duh najukusnijih specijaliteta čekaju vas u restoranu Zapata, rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije  informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com