Najbolje kafane, vesti

Veče posvećeno Tomi Zdravkoviću u kafani Hodač!

Večeras kafana Hodač obaležava 22 godine od odlaska „prvog boema srpske narodne muzike“. Naime, u ovoj izuzetnoj kafani održaće se veče posvećeno velikom Tomi Zdravkoviću, kada vas uz njegove numere očekuje još dosta iznenađenja.

Kafana Hodač predstavlja pravo boemsko mesto i nudi najbolji kafanski provod u Beogradu. S ponosom gaji stari duh kafane i tradiciju niskih cena, koje će ove večeri biti dodatno snižene. U čast Tome Zdravkovića, uz njegovu izvanrednu muziku, moći ćete da popijete litar-litar po ceni od svega 500 dinara. Ali to nije sve! Po neverovatnoj ceni od 99 dinara možete uživati u fenomenalnim ukusima kajsije, dunje i medovače.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafani Hodač

Ono što je sigurno, očekuje vas fantastičan provod uz hitove kao što su: “Kafana je moja sudbina”, “Dotak’o sam dno života”, “Pesme moje”, “Sliku tvoju ljubim” i mnoge druge.

U iščekivanju večeri koja je posvećena čoveku koji je publici „dao svoju dušu“, pogledajte atmosferu iz kafane Hodač u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode na ovom izvanrednom prestoničkom mestu zbog uvek neveverovatne energije i pozitivnog raspoloženja. Najinteresantnije momente vašeg provoda beležiće svojim objektivima i večeras!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafani Hodač

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolji kafanski provod, rezervacije za sva dešavanja u kafani Hodač možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i vrlo jednostavno obezbediti najboemskiji provod za vas i vaše prijatelje.

 

beogradnocu.com