Hodač, vesti

Veče pređašnjih i novih ljubavi u kafani Hodač.

Kafana Hodač svojim gostima pruža neponovljivo uživanje iz nedelje u nedelju, i uvek oduševljava nečim novim. Ove nedelje 20. oktobra moći ćete da uživate u jedinstvenoj večeri koje će biti posvećeno pređašnjim, ali i novim ljubavima. Očekuje vas fenomenalan provod uz mnogo emocija i zvuke gitare i harmonike.

Hodac

Fotografisano u Kafana Hodač

S obzirom na velike kafanske hitove u kojima ćete ove nedelje uživati uz Žuću i Noleta, kafana Hodač uputila je svim boemima jedinstven poziv: Dok je jesen u tvom sokaku, ugledaš oči jedne žene, koja uđe u tvoj život kao slučajna prolaznica. Kad odlučiš da dotakneš te usne koje dugo želiš, shvatiš da ne možeš bez nje. Ona ti bez razloga kaže zbogom. Od tog trenutka ljubav ti srce mori, lažeš sebe da možeš bez nje i tešiš se kako nije život jedna žena. Prazna čaša na tvom stolu tera te da se zapitaš šta si ti u njenom životu. Da li te voli ili se kaje? Dani prolaze, a nje nema. Počinješ da tražiš ljubav novu, da staru iz srca zbrišeš, šta će ti sećanje na nju, kad ljubavi nema više. Dok bez nje piješ gorko vino, Cigani ti tiho sviraju, sviraju noćas samo za nju.

Hodac

Fotografisano u Kafana Hodač

Koliko puta ste pronašli staru ljubav u kafanskim stihovima? Svaki srećan i tužan trenutak kulminirao je upravo u kafani. Ali nije svaka prava...Kafana Hodač je tu da svojom toplinom, ušuškana od gradske vreve, zagreje vaša srca stihovima i najboljom čašicom rakijice (ili možda bokalom), izleči tugu i rasplamsa radost. Konobar postaje član porodice, a svi gosti najbolji prijatelji. Međutim, hoće li se roditi ljubav za susednim ili vašim stolom ili ćete se jednostavno zaljubiti u kafanu, videćemo u nedelju u kafani Hodač gde ćemo obeležiti jedinstveno veče pređašnjih i novih ljubavi.

Hodac

Fotografisano u Kafana Hodač

Ne propustite uživanje u kafani Hodač, već u iščekivanju najboljeg kafanskog provoda u gradu posetite našu galeriju. Fotografi beogradnocu.com sačuvali su od zaborava vaše najinteresantnije momente u Hodaču.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije vrlo jednostavno, za sva dešavanja u kafani Hodač.

 

beogradnocu.com