Teatro, vesti

Veče Sportista i Lepote Balkanske.

Ove nedelje možete doživeti jedinstveno uživanje uz vodeći prestonički klub Teatro. Pravo vreme za vaš spektakularni provod je upravo nedelja 26. januar kada u klubu Teatro nastupa izazovna pevačica Mia Borisavljević. Mia Borisavljević, koja predstavlja uživanje za sva čula, svakako je dovoljan razlog da večerašnji izlazak provedete baš u klubu Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Svi željno iščekuju nastup Mie Borisavljević, kao i njen stajling, odnosno modnu kombinaciju u kojoj će se pojaviti u klubu Teatro i garantovano ostaviti bez daha muški deo publike. Atraktivna Mia oduševiće vas i stasom, ali i svojim fantastičnim glasom. U klubu Teatro ove nedelje moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova uz hitove kao što su “Luda Glava”, “Lepota Balkanska”, “Ja bih se s tobom topila”, “Moj Beograde”, “Ženskaroš” i mnoge druge.

Ova tražena pevačica je tokom 2009. imala dva veoma uspešna signla “Ženskaroš”, koji je i dalje omiljena numera mnogih devojaka i žena, i duet sa Anabelom iz grupe Djogani “Sto ratova”. Album Moj Beograde, iz 2013. godine, je ispunio sva očekivanja.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ne propustite Veče sportista u klubu Teatro, gde ćete se uz besprekornu uslugu, uvek raspoložene goste i sjajnu energiju provesti zaista vrhunski. U publici se očekuje i veliki broj poznatih ličnosti, a tu će biti i fotografi portala beogradnocu.com da zabeleže vaš najluđi provod.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Da ne biste propustili ovo izuzetno dešavanje, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da fenomenalni beogradski klub Teatro bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com