Jimmy's, vesti

Večeras Adil na splavu Jimmy's.

Beograd je centar noćnog provoda na Balkanu i zato najbolji klubovi rade i tokom cele nedelje. Iako je radni dan  na splavu Jimmy's je zakazana nezaboravna žurka. Uprkos uštogljenim pravilima da se izlazi samo vikendom, u utorak na jednom od najpopularnijih beogradskih splavova, splav Jimmy's, nastupa Adil koji je publiku navikao na provod do jutra. Vlasnik hitova "Laku noć", "Trebaš mi", "Maskenbal" i mnogih drugih napraviće neverovatnu žurku i zato nemojte da propustite da rezevišete svoje mesto na vreme.

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Inače, podsetimo, splav Jimmy's je novo mesto koje je za samo petnaestak dana rada preraslo u jedno od najboljih mesta noćnog provoda u Beogradu koje poznate ličnosti naprosto obožavaju. Tako je čuveni folker Aca Lukas nakon koncerta koji je prošle subote održao na Marakani otišao pravo na splav Jimmy's gde je proslavljao svoj uspeh da peva na stadionu Crvene Zvezde pred čak 60 000 ljudi. Aca Lukas je tom prilikom naručio najskuplji šampanjac koji je između poljubaca pio sa svojom suprugom Sonjom.

splav jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Pored Ace Lukasa na splav Jimmy's dolazi i Svetlana Ceca Ražnatović koja je takođe zakazala koncert za 28. Jun, zatim Katarina Ostojic Kaja i njen verenik Dj Junior Jack kao i mnoge druge javne ličnosti.

U galeriji slika koju je napravio sajta beogradnocu.com pogledajte kako se provode i poznate i anonimne ličnosti pa sami odlučite koje mesto ćete izabrati za prvi sledeći izlazak. Vidimo se na splavu Jimmy's.

 

beogradnocu.com