Blaywatch, vesti

Slikano na Splav Blaywatch

Večeras na splav Blaywatch sa sportistima.

Večeras se na splavu Blaywatch organzuje fenoenalno veče sportista. Tradicionalno uz muziku Ćema i Ljupke Stević na najposećenijem splavu nedeljom u Beogradu dolaze svi sportisti, a najviše fudbaleri.

"Ona zna" kako kaže Ćemo u istoimenoj pesmi da se nedeljom na splavu Blaywatch mogu videti najbolji srpski i svetski sportisti. Tako su prošle nedelje na splavu Blaywatch ludovali fudbaleri Čelzija koji su na ovom splavu dočekali jutro. Dosadašnji fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić koji je nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa turskim Genčlerbirligijem iz Ankare takođe se ludo provodio prošle nedelje na splavu Blaywatch. Njboljem provodu na Balkanu nisu odoleli ni Adem Ljajić ni Milan Perendija ni Duško Tošić koji su u svom separeu pravili pravi šou.

Ali nisu fudbaleri jedini sportisti koji se vesele uz narodnjake na splavu Blaywatch. Često se mogu videti i košarkaši, vaterpolisti i drugi sportisti koji proslavljaju titule, medalje, poslovne ili private uspehe. Tako je zbog čestih i upamćenih poseta velikog broja sportista i nedelja na splavu Blaywatch simbolično nazvana "Veče sportista". Neki vole da se fotografišu, neki ne, ali svi oni imju jednu zajedničke ljubav, a to je ljubav prema kafani, dobroj muzici, lepim ženama i naravno dobrom piću. Sve to veoma uspešno pronalaze na splavu Blaywatch i zato su redovni gosti ovog mesta.

splav blaywatch

Slikano na Splav Blaywatch

splav blaywatch

Slikano na Splav Blaywatch

Ukoliko i vi poželite da budete u društvu elitnih svetskih i domaćih sportista rezervišite svoje mesto na vreme preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, jer je nedalja na splavu Blaywatch uvek prepuna gostiju. Proverite o kakvom provodu je reč i uverite se da je ovo zaista pravo veče sportsta. Ne oklevajte i dođeite večeras na najbolju žurku u gradu. Vidimo se na splavu Blaywatch.

 

beogradnocu.com