Premijera, vesti

Večeras otvaranje bašte kafane Premijera.

Kafana Premijera, vodeće mesto u Beogradu kada je u pitanju kafanski provod, u četvrtak, 25. jula, otvara svoju baštu. Otvaranje letnje bašte ove vrhunske prestoničke kafane zakazano je za 20 časova.

Pored prelepog ambijenta, vašem dobrom provodu doprineće i Arcus band, koji će vas zabavljati svirajući najbolje kafanske balade i kompozicije laganijeg ritma, koje će na nenametljiv način upotpuniti čitavo vaše veče.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Redovni gosti ove kafane navikli su na fenomenalnu atmosferu, uz izuzetan meni, ali i izuzetne cene. Akcenat je na osvežavajućim koktelima, koji su prilagodljivi za svačiji džep, i tradicionalnoj srpskoj hrani, koja se u ovoj kafani priprema na specifičan način.

Ono što je sigurno jeste da će ova bašta biti još jedno izuzetno mesto za sjajan provod u prestonici, gde možete provesti neponovljive trenutke sa svojim prijateljima.

I nakon otvaranja bašte u kafani Premijera očekuje vas dosta interesantnih izvođača, a samim tim i puno nezaboravnog provoda. U petak, 26. jula, u ovoj popularnoj kafani nastupa Jukebox banda, dok ćete u subotu moći ponovo da čujete Arcus Band, ali i Dj-a Srbu.

premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Fotografije dosadašnjeg provoda u kafani, ali i sa otvaranja bašte, moći ćete da pogledate u našoj galeriji, ili da se nađete u njoj ukoliko rezervišete svoje mesto na vreme.

Portal beogradnocu.com je uvek tu da vam olakša pripreme za izlazak, tako da i rezervacije možete izvršiti vrlo jednostavno - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com