vesti

Večeras otvaranje kluba Kasina!

Izuzetno popularna i atraktivna pevačica Jelena Rozga održaće nastup večeras u klubu Kasina na Terazijama. Ovo će biti prvi koncert ove sezone i otvaranje spektakularnog kluba.

Na Rozginim nastupima atmosfera iz pesme u pesmu postaje sve bolja, a čitava publika je na nogama, do poslednje numere. Izvanredan vokal kao što je Jelena u kombinaciji sa vrhunskom organizacijom kluba Kasina garantuje nezaboravan provod. Start koncerta zakazan je za 23 h.

U periodu koji predstoji u klubu Kasina zabavljaće vas najveća imena regionalne muzičke scene, a mnoštvo poznatih ličnosti se očekuje i večeras, na otvaranju.

Nakon provoda sa Jelenom Rozgom i uživanja uz njenu fenomenalnu muziku, u klubu Kasina ćete u petak 20. septembra moći da uživate uz Gitarse, dok vas samo dan nakon toga, u subotu, na istom mestu očekuje Vesko Vučković.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u klubu Kasina možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com