River, vesti

Večeras otvaranje splava River, Nataša Bekvalac najavila šou!

Novosadska blondina Nataša Bekvalac je obećala da će večeras napraviti haos na otvaranju jednog od najpopularnijih splavova u Beogradu, splav River, na kome će ekskluzivno nastupiti. Očekuje se žurka za pamćenje koja će trajati do ranih jutarnjih časova, po čemu je splav River bio naveliko poznat prethodne sezone. Vlasnica hitova "Ja sam dobro", "Gram ljubavi" i "Sluškinja" poznata je po tome što se za njene nastupe uvek traži karta, sto ili stolica vise, pa je tako i večeras. Proslavjljena pevačica koja najčešće peva o sebi i svojim ljubavima puni klubove gde god da se pojavi. Tako je Nata pre samo nekoliko dana nastupila u švajcarskoj diskoteci JIL gde je u prepunom klubu napravila neverovatno veče. Njeni nastupi su poznati i po tome što se često veoma provokativno oblači pa sutradan osvane na stranama najpopularnijih tabloida, ali to njoj ni malo ne smeta.

Nataša Bekvalac uživa podršku pordice koja joj puni baterije tako da na nastupima uvek izgleda i peva odlično. Nataša je nedavno prekinula romansu sa poznatim manekenom Vladimirom Vuksanovićem, ali je nakon toga izjavila da to nije najstrašnija stvar u njihovim životima i da će svako nastaviti svojim putem. Lepu novosađanku su povezivali sa mnogim muškarcima, ali i pored svih ljubavnih uspona i padova, ona je uspela da zadrži osmeh na svom licu.

splav river

Inače jedan od najpopularnijih klubova na vodi, splav River koji će večeras zajedno sa Natašom Bekvalac otvoriti vrata svojim gostima, najavljuje sezonu ludih letnjih izlazaka. Nastavak žurki poput onih koje su održavane u jednom od najboljih zimskih klubova, klub Cinema, u potpunosti vas očekuje pokraj reke na splavu River. Ekipa sajta beogradnocu.com će naravno zabeležiti nastup Nataše Bekvalac, ali i svaku sledeću žurku na splavu River, i redovno vas izveštavati o svemu što se bude dešavalo na ovom mestu. Očekuje vas lud i nezaboravan provod, pa požurite da rezervišete svoja mesta na vreme kojih gotovo vise i da nema. Budite na fotografijama koje svedoče o najboljem noćnom provodu na Balkanu. Fotografijama koje vredno beleži klubska ekipa i ekipa sajta beogradnocu.com.

 

beogradnocu.com