Kod Glumca, Najave, vesti

Večeras, 8. oktobra, kao i svake naredne srede, očekuje vas fenomenalno veče u jedinstvenoj i popularnoj prestoničkoj kafani Kod Glumca. Spremite se za čuveni Akustik bend! Uživaćete u spektaklu i punom zvuku uz dve gitare, bubanj, klarinet i harmoniku.

KOD GLUMCA 1

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Iako je tek počela sa radom kafana Kod Glumca ne prestaje da nas iznenađuje sa muzičkim programom i vrhunskom atmosferom. Narednog dana, u četvrtak, zabavljaće vas Tijana Stojić i Milan Dinčić Dinča. Petak je rezervisan za Bekrijske noći i nastup Milene Novaković, Nine Đumić i Nikole Bjelogrlić. U subotu, 11. oktobra, vreme je da oslobodite boema u sebi, a u tome će vam pomoći Miloš Trninić Trna i Ivana Milić. Za kraj nedelje, sledi iznenađenje! Očekuje vas jedno veliko gostovanje najpopularnijeg pevača na estradi! Ne smemo više da otkrivamo,strpite se do subote ili nas pozovite odmah i saznajte!

kod glumca (3)

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada, i to u kafani Kod Glumca! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com