Stara Pesma, vesti

Večeras za vas dežura Mirna Košanin.

Vaša kafana Stara Pesma uvek ima pregršt divnih iznenađenja za sve vas i na sjajnoj atmosferi nikada nije štedela. Večeras će za sve vaše boljke biti zaduženi atraktivna Mirna Košanin i Miami Band.  Oni su nadaleko postali vizit karta kafane Stara Pesma. Zato, čak i ukoliko niste u raspoloženju, dođite u kafanu Stara Pesma i videćete, kako svi problemi nestaju uz fenomenalnu Mirnu Košanin.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma dobro poznaje kafanski život, ona je u svom okrilju podigla i pesmom izlečila na hiljade ljubitelja omamljujuće kafanske boemije i zato ste u kafani Stara Pesma uvek u sjajnim rukama, onim najboljim.

kafana Stara Pesma

 Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Bivša Zvezda Granda Mirna Košanin, pravi pravi show i zato je veoma volite i cenite sve što radi za vas, a njen sjajni vokal i raskošni talenat Miami Band sjajno prati i čita sve vaše želje s usana jer ipak su oni profesionalci nad profesionalcima koje je kafana Stara Pesma prepoznala i nesebično njihove muzičke čari deli sa svima vama.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

U kafani Stara Pesma svaka pesma je dovoljno kafanska i samo vaša, zato se ne ustručavajte da uz Mirnu Košanin i Miami Bend zapevate onako iz duše. Rezervacija vašeg životnog provoda može se izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com,  odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život  Beograda. Stare pesme su i naša uzdanica, čekamo vas da zapevamo zajedno u našoj kafani Stara Pesma.

 

beogradnocu.com