Tri Kuma Debela, vesti

Večeri koje se pamte.

Za dušu i po koju čašu Gaga Acoustic samo za vaše noći od meraka u  kafani Tri Kuma Debela priređuje nenadmašno Gagino Akustično Veče. U srcu Gardoša fantastična kafana Tri Kuma Debela već tradicionalno priređuje najbolji provod u gradu, a i šire.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Gagino Akustično Veče je svojevrsni spektakl ispunjen rok i pop hitovima, al se podvuče i po neka kvalitetna kafanska pesma tek da zagolica vašu maštu i vaš borevak u kafani Tri Kuma Debela učini nezaboravnim. Kafana Tri Kuma Debela ne štedi na kvalititu, mnogi kumovi su baš ovde i zalili svoja kumstva i mnoge mlade sa svojim kumama proslavile čuvene devojačke večeri čije najskrivenije tajne krije uvek najbolja kafana Tri Kuma Debela.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Kafana ne bi bila ono što jeste da nema veče ciganske muzike, to bi se veče moglo okarakterisati kao čista duša, jer niko ne ume da zagudi na violini, ako što to cigi polazi za rukom, te tako u kafani Tri Kuma Debela četvrkom vas čeka Veče Ciganskih Svirača, baš ono veče kada sva vaša čula pevaju i uživaju u srcima svih čergara koja su utkana u svaku pesmu koji izvodi majstor na violini i majstor ciganske romanse. Četiri fenomenalna svirača u kafani Tri Kuma Debela dočaraće vam na najautentičniji mogući način čarobno Veče Ciganskih Svirača i dati vam cigasnku dušu na dlanu, jer to ume samo najbolja kafana u gradu kafana Tri Kuma Debela.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Ako još niste pronašli svog kuma kafana Tri Kuma Debela je idealno mesto da se i to desi, kao i da upoznate ženu svog života, da se istinski proveselite i da se  uvek najboljima vratite. Rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg  korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com