Soho Bar, vesti

Večeri za pamćenje u srcu grada.

Bar Soho Bar je mesto gde se sudaraju iskre najboljih žurki pod mlazem fantastičnog osvetljenja i još boljeg raspoloženja. Soho Bar neguje jednu urbanu priču, koju nesebično deli sa svima koji mu poklone svoje poverenje, a ima vas mnogo i Soho Bar to ceni i neguje.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Večeras u ovom predivnom baru za vaš provod zadužen je Dj Raša i vi znate da sa pomenom njegovog imena ide i sjajan provod, onaj najbolji. Dj Miki sa vama je u baru Soho Bar petkom, on pravi sjajnu zabavu i sa njim nikada nije statično i dosadno, pod sjajnim reflektorima bara Soho Bar Dj Miki kreira iluziju svetski najpoznatijih klupskih žurki i vi taj užitak i taj predivni odnos prema vama prepoznajete i pozdravljate.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Subota je u Soho Baru poseban i predivan dan, onaj koji radi u svrhu vašeg najboljeg i najveselijeg izlaska, subotom na kvalitetu provoda u Soho Baru radi Dj Mr. Iv, on je majstor u poslu koji radi i njegove žurke su  nadaleko čuvene i neprevaziđene, Soho Bar neguje samo najbolje provode i najveće gradske face svraćaju u Soho Bar da uživaju u najbolje provodu u gradu.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Rezervišite jedinstvenu priliku da vaš barski provod u Soho Baru bude zapamćen, rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg  omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo  najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com