Kasina Bar, Najave, vesti

Velika Ethnogym žurka.

Zašto se toliko priča o Ethnogym žurkama i zašto ih svi željno iščekuju, biće vam jasno nakon što iskusite samo jednu.

Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ove žurke su organizovane na najpopularnijim mestima u Beogradu, a večeras je "mesto Ethnogym zločina" upravo klub Kasina Bar! Dobro je poznato da na Ethnogym žurkama muziku puštaju najpoznatiji domaći i svetski DJ-evi, i da se nakon takvih događaja još dugo priča o tome. A večeras, 3. aprila, pevaće vam i prirediti najluđi provod upravo Loco Bend! Zato, ne propustite 20-tu Ethnogym žurku koja će biti u klubu Kasina Bar!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Očekuje vas mnogo poznatih ličnosti, specijalnih iznenađenja, pokloni i naravno, tim Ethnogym-a sa članovima i prijateljima. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda iz kluba Kasina i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com