vesti

Velika R’n’B žurka na splavu Molti Baci!

Ukoliko se pitate koji je najbolji način da provedete svoj vikend, vaš omiljeni vodič kroz noćni život, beogradnocu.com, uvek ima odgovor za vas. Naime, naša preporuka za ovu subotu jeste velika R’n’B žurka koja se održava na izvanrednom prestoničkom splavu Molti Baci.

Start žurke zakazan je za 23.00, a za letnje R’n’B ritmove koji će vas pokretati cele noći zadužen je sjajni DJ Architect. Kada je on za mikspultom, publika je na nogama non-stop, a vrela atmosfera ne opada ni u jednom trenutku. Ipak, to nije sve. Da bi vaš vrhunski provod bio potpun, splav Molti Baci pobrinuo se da po promotivnim cenama možete uživati u kvalitetnom piću. Ove subote očekuje vas promocija belog vina Lira, i naravno, ono što nije neophodno istaći, jer je evidentno, najlepše promoterke u gradu!

Molti Baci

Fotografisano na Splav Molti Baci

Molti Baci

Fotografisano na Splav Molti Baci

Ukoliko nakon svih ovih razloga da ne propustite R’n’B žurku na splavu Molti Baci ove subote, niste sigurni da je to vaš izbor, pogledajte našu galeriju. Uverite su u sjajnu atmosferu koja je, bez izuzetka, uvek maksimalno dobra na ovom mestu.

Svoje rezervacije za veliku R’n’B žurku o kojoj će se dugo pričati, možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala dešavanja na ekskluzivnom prestoničkom splavu Molti Baci, koja će, naravno, biti najavljena ovde.

 

beogradnocu.com