vesti

Velika Skadarlija - mesto koje zadovoljava sva čula.

Podsećamo da se restoran Velika Skadarlija nalazi u čuvenoj beogradskoj boemskoj četvrti. Restoran Velika Skadarlija je oduvek bila omiljeno mesto gradskih boema, slavnih pisaca, glumaca, novinara, slikara, a svojom visokom kategorizacijom garantuje uslugu na najvišem nivou.

restoran Velika Skadarlija

Fotografisano u Restoran Velika Skadarlija

Idealno mesto u Beogradu gde možete uživati u sjajnim gastronomskim specijalitetima pripremljenim od strane vrhunskih beogradskih kuvara, kao i da uživate u bogatoj ponudi alkoholnih pića po pristupačnim cenama, definitivno je restoran Velika Skadarlija. Ali to nije sve.

restoran Velika Skadarlija

Fotografisano u Restoran Velika Skadarlija

Naime, svake večeri od 20 časova u restoranu Velika Skadarlija možete uživati u izuzetnim zvucima tamburaša. Starogradska muzika doprineće vašem provodu i učiniti da se osećate zaista izuzetno. Prepustite se hedonizmu i pružite sebi neponovljivo prestoničko uživanje uz dosta emocija, dobrog raspoloženja i izvrsne energije.

restoran Velika Skadarlija

Fotografisano u Restoran Velika Skadarlija

Rezervacije za sva dešavanja u restoranu Velika Skadarlija možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.  U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični ambijent restorana Velika Skadarlija.

 

beogradnocu.com