Mala Maca, vesti

Velike žurke u Maloj Maci.

Kafana Mala Maca iz nedelje u nedelju pokazuje odanost svojim gostima. Pored vrhunske muzike, sjajnog enterijera i uvek nezaboravnog provoda, kafana Mala Maca sada vam nudi neverovatno niske cene pića, prilagođene svačijem džepu!

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Ove srede đus-vodka, džin-tonik i sve rakije biće vam dostupne po neverovatnoj ceni od samo 100 dinara! Međutim, to nije sve! Veče će vam upotpuniti fenomenalna pop rok svirka uz dve gitare i klavijaturu. Očekujte najbolje hitove za ples i da čitavu noć provedete na nogama.

U kafani Mala Maca cene su veoma pristupačne svakome ko voli da izlazi u duhu starih boema. Za 1000 dinara možete da pijete i pijete i da počastite drštvo, tako da ne razmišjajte o računu jer u ovoj kafanici se samo provodi, a misli su usmerene samo i isključivo na uživanje.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Već u četvrtak 26. decembar u kafani Mala Maca očekuje vas akustični bend “Mala Maca”, koji će vaše veče učiniti maksimalno dobrim. Bend “Mala Maca” je na repertoaru istoimene kafane i u petak 27. decembra. Očekuje vas sjajna atmosfera uz zaista vrhunsko raspoloženje. Dve harmonike i gitara pravi su sastojci idealnog recepta za uspeh.

Subota 28. decembar, poslednja subota u 2013. godini biće obeležena sjajnom kombinacijom exYu rok muzike i kvalitetnih narodnih pesama. Očekuje vas pravi spektakl uz dve gitare u kafani Mala Maca.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u kafani Mala Maca, koja važi za jednu od najpopularnijih u prestonici. Rezervacije su obavezne zbog neverovatno velikog interesovanja.

A dok budete sa nestrpljenjem čekali ove nezaboravne večeri, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite su u izvanredan provod koji vam nudi kafana Mala Maca. Naša galerija nesumnjivo će vas inspirisati da upravo kafana Mala Maca bude nezaobilazna kada je prestonički noćni provod u pitanju.

 

beogradnocu.com