Najave, Šta Nam Teško, vesti

Kafana Šta Nam Teško svojim gostima otvara vrata ovog četvrtka 22. oktobra, i to uz fantastičnu ekipu - Dejan Meda Krstović & Bend, koji će vas oduševiti svojim repertoarom. Na velikom otvaranju ove izvanredne kafane očekuje vas vrhunska atmosfera.

Petak je rezervisan za Slobu Miletića, Ivanu Zlatić & Jelenu Gajić, dok će vas u subotu zabavljati Marina Bogdanović i Republika bend.

Ne moramo da vam naglasimo da ćete biti maksimalno usluženi, da ćete uživati u odličnom repertoaru i muzici, da ćete imati korektne cene i najbolje društvo, jer to se u  kafani Šta Nam Teško podrazumeva!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com