Najave, vesti

Srpska prestonica postala je bogatija za još jedno mesto za đuskanje do jutra, a već u četvrtak, 27. novembra, imaćete prilike da ga upoznate! U pitanju je novi klub Monsun u Travničkoj ulici 3!

Monsun očekujte tri puta nedeljno - četvrtkom, petkom i subotom. Na otvaranju nastupiće legendarni Berry Ashworth iz poznatog benda Dub Pistols.

Barry je jedan od velikih likova muzičke scene. U proteklih 25 godina prošao je kroz mnogo uspona i padova, ali sada ime njegovog benda Dub Pistols rasprodaje festivale i nastupe širom sveta. Barry je imao statične uloge u filmovima "It’s All Gone Pete Tong" i "SW9", i gostovao je na TV fudbalskom šou Soccer AM kao poznavalac fudbala. Dub Pistols DJ setovi su zarazni miks elektronske muzike, break-a, ska, dub, hip-hop i panka što je Barry-u donelo mnogo obožavatelja širom sveta u proteklih 15 godina.

U klub Monsun, moćan zvuk, pojačan gruvom harizmatičnih domaćih DJ-eva i čestih gostiju sa svetske scene, ali i velikim izborom pića, biće praćen neočekivanom profesionalnošću osoblja. Vrtlog žestine, točenog piva i koktela izlaziće iz šanka brzinom svetlosti. Odlična klimatizacija je zagarantovana, tako da se nećete sresti sa oblacima dima i velikom koncentracijom znoja, što je česta situacija u većini beogradskih klubova.

Krenite u pravcu Monsuna, čekamo vas!

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com