Najave, Složna Braća, vesti

Veliko otvaranje nove sezone u kafani Složna Braća.

Četvrtak, 11. septembar, rezervisan je za otvaranje nove sezone u kafani Složna Braća! Na dobro poznatoj adresi,Vojvode Dobrnjca 34, nastavlja se tradicija dobrog provoda, niskih cena, vrhunske usluge i jedinstvenog muzičkog repertoara!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ove godine kafana će raditi 5 dana u nedelji i to od srede do nedelje! Sredom će nasupati fantastični i već poznati duo Peđa i Endži, četvrtkom zvezda granda Jovana Milić i sjajni Arcus Band, petak je od ove godine ponovo rezervisan za najbolje zvuke tamburice i tamburaški orkestar Milagro.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

S obzirom da dobre stvari ne treba da se menjaju, subotom vas ponovo čekaju Tara Preda i Nikola Vasović, dok je nedelja rezervisana za majstora gitare - Dobrog sina Baneta! Za sve momačke i devojačke veceri, za sve one neponovljive i nezaboravne večeri i izlaske, kafana Složna Braća je tu za vas!

kafana Složna Braća

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com