Beograd, Najave, Poznati, River, Splavovi, vesti

U sredu, 11. maja zakazano je svečano otvaranje vašeg omiljenog splava - River. Spektaklu će doprineti Maya Berović, a otvaranje, kao i čitava predstojeća sezona, biće zaista fantastični. Sa provodom nastavljamo svaki dan do kraja nedelje kada će vas zabavljati najveće zvezde sa naše muzičke scene: Šako Polumenta peva za vas u četvrtak, Allegro Band vas zabavlja u petak a u subotu Milica Todorović, dok je nedelja rezervisana za RnB Sunday. Pripremite se na jedinstveno uživanje uz najkvalitetniju muziku u gradu, i atmosferu koju ćete pamtiti. Pripremite se za River!

river splav klub

Fotografisano na Splav River

river splav 1

Fotografisano na Splav River

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

river splav masa

Fotografisano na Splav River

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com