Cinema, vesti

Veljko i Anastasija u Cinemi.

Veljko i Anastasija Ražnatović, provodili su se sinoć u jednom od najpopularnijih prestoničkih klubova  - Cinemi. Ovo dvoje mladih ljudi, bili su sjajno raspoloženi čemu je doprinela i fenomenalna atmosfera koju Milan Ankić i Nina Radulović prave sredom u klubu Cinema.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Naši fotografi su samo za vas zabeležili najbolje momente iz sinoćne vrele ludnice koju su  Milan Ankić i Nina Radulović napravili u klubu Cinema i samo za vas upriličili fotografije na kojima se vidi da mladi Ražnatovići nisu slučajno svoje poverenje ukazali Cinemi, jer znaju da je tamo sredom najbolje i da će sve što očekuju od provoda naći u jednom od najboljih prestoničkih klubova, klubu Cinema, koji nikada nikog nije razočarao. Sjajna atmosfera prenela se i na ostale goste, koji nisu krili da su oduševljeni Milanovim i Nininim repertoarom i istinski su uživali u fenomenalnoj Cinemi.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Cinema je među prvim klubovima u gradu posegnula za svetskim kursom i taj trend najboljeg pažljivo neguje i niko ne može da je nadmaši u tome, što su naši vredni fotografi i sinoć ubeležili. Inspiracija Band i Ana Bebić, trend najboljeg u klubu Cinema prenose i na petak, tu u najboljem od najboljih provoda nikako vam ne može biti loše, niti taj provod  može da liči na promašaj.

U subotu vas čeka Camera Darling, što je razlog više da požurite u klub svetskih gabarita i provedete se kao nikad u životu, jer klub Cinema može sve i više od onog što ste ikada očekivali od noćnog izlaska. Nedeljom je posebno  vrelo u Cinemi jer je samo za vas upriličeno RnB veče. Veče lude emocije i jo luđe žurke. Ovo će biti žurka nad žurkama, što je razlog više da naoštrite svoje cipele i zaigrate u nedelju u vašem klubu Cinema. Boris Režak, Snežana Nena Nešić i Igor Terzija, sa vama su u ponedeljak i biće više nego ludo, biće nezaboravno.

klub CInema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema je razlog postojanja noćnog života Beograda, ne verujete, dođite i uverite se sami Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji noćnog provoda, ne propuštaju najveća ludovaja u gradu. U našoj galeriji fotografija možete pogledati šta su svojim  objektivima zabeležili do sada.

 

beogradnocu.com