Teatro, vesti

Veljko Ražnatović i Marko Miljković luduju u Teatru.

Od otvaranja, jednog od najpoznatijeg kluba Teatro, poznate ličnosti su ovde redovni gosti. Tako je i ovog petka Teatro mogao da se pohvali odličnom VIP ekipom koju iz dana u dan uslužuje.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Sinoć je oštro oko fotografa beogradnocu.com spazilo mladog Veljka Ražnatovića koji se dobro provodio u klubu Teatro i uživao u nastupu Šaka Polumente, Snežane Nešić i Nemanje Staletovića. Pored njega, sreli smo i Marka Miljkovića, DJ – a, koji je karijeru započeo je na Kopaoniku 1996. Godine. Nakon toga se preselio u Beograd i nastavlja svoj rad i napredovanje. Bio je angažovan u mnogim poznatim klubovima u Beogradu.

Miljković je javnosti poznatiji kao učesnik Reality show-a “Veliki Brat” 2006. godine. Tada je stekao ogromnu popularnost koja je doprinela ubrzanom napredovanju u poslu DJ-a. Pored Beograda i okoline Marko gostuje u diskotekama i klubovima širom Srbije i bivše Jugoslavije. Koliko možete primetiti, Marko ume da spoji i dobro i korisno kada je reč o poseti klubova.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Da je klub Teatro jedan od najboljih noćnih lokala u našoj prestonici, upravo potvrđuje činjenica da u ovaj sjajni klub svake večeri dolazi ekipa poznatih faca sa naše estrade. Možda ćemo i ove subote, tačnije večeras, u klubu Teatro sresti još neku zvezdu, ali sigurno je da ćemo se odlično provesti.

Večeras vas očekuje nastup Ćema i Ljupke Stević koji će vam prirediti sjajnu atmosferu i nezaboravno veče. Čeka vas najbolja muzika uživo, poznate zvezde naše estrade, velika gostovanja i naravno vrhunski provod, samo u klubu Teatro. Ukoliko propustite ovaj dan, nedeljeom, kada je Teatro najtraženiji, zabavljaće vas jedina i neponovljiva Mia Borisavljević i već dobro poznato – Veče sportista!

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Uverite se šta je najbolji beogradski provod, samo u klubu Teatro, i pogledajte fotografije u našoj galeriji portala beogradnocu.com. Dok željno iščekujete naredno veče vašeg omiljenog kluba Teatro, prvo obezbedite sebi mesto i budite sigurni da vas ono čeka. To možete učini na najlakši mogući način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com