Poznati, Stara Pesma, vesti

Vesna je iznenadila sve prisutne u kafani Stara Pesma

kafana-stara-pesma-vesna-zmijanac-i-ljuba-perucica

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

kafana-stara-pesma-vesna-zmijanac1

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

kafana-stara-pesma-vesna-zmijanac2

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Folk zvezda Vesna Zmijanac napravila je neviđeno dobru atmosferu, iako je u kafani bila samo gost. Pevačica je naime u poznatu kafanu na sajmu došla na poziv prijatelja, a kako je veče odmicalo, ponesena dobrom atmosferom i sama je od Ljube Perućice i Nađe Golubović uzela mikrofon. Vesna je nizala hitove dok ju je publika u Staroj Pesmi horski pratila tokom svake od njenih numera. Uz Vesnu je pevao i austrijski biznismen srpskog porekla Aleksandar Dimi koji se takođe bavi muzikom a trenutno promoviše pesmu “Mila moja“. Popularna Zmiki je od njega isto veče dobila i nekoliko skupocenih Luj Viton poklona. Koji je bio povod darivanja nismo uspeli da saznamo, a oduševljena Vesna nije krila zadovoljstvo zbog poklona.

kafana-stara-pesma-vesna-zmijanac3

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

kafana-stara-pesma-vesna-zmijanac5

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44  ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana-stara-pesma-vesna-zmijanac4

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com