vesti

Vidimo se u Medellin & Light Baru.

Vaš omiljeni portal noćnog života svojim foto objektivima prenosi atmosferu i poznate ličnosti u ludom izlasku. Budno oko naših fotoreportera uhvatilo je sinoć u provodu Kristijana Golubovića u novootvorenom klubu Medellin & Light Bar u Nemanjinoj ulici.

klub Medellin & Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin & Light Bar

Golubović je sredinom januara osuđen na 14 godina zatvora zbog trgovine drogom, a odlukom suda biće na slobodi do pravosnažnosti ove prvostepene presude. Do tada, jedini preživeli junak kultnog dokumentarnog filma “Vidimo se u čitulji” ne prestaje da obilazi beogradske klubove i koiristi maksimalno svaki mogući trenutak proveden van rešetaka. Tako je i došao na ideju da prihvati predlog srpske starlete Soraje Vučelić i da se pojavi kao njen partner u novom spotu koji trenutno snima. Biće to zanimljiva saradnja...

Posle dužeg odsustvovanja iz javnog života, Kristijan Golubović je ponovo postao vruća tema kako pisanih, tako i elektronskih medija, a s obzirom da uživa u noćnom provodu naše prestonice, nije umakao ni fotoreportarima vašeg omiljenog portla beogradnocu.com u poznatom klubu Medellin & Light Bar.

klub Medellin & Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin & Light Bar

Kristijan se odlično provodio koristeći svaki trenutak na slobodi, a kako je na suđenju rekao, želja mu je bila da dobije malo vremena kako bi svima dokazao da može da bude normalan i pošten.

Kako je proteklo Veče Poznatih uz R'n'B i House u klubu Medellin & Light Bar, možete videti i u našoj galeriji fotografija. Raspoloženje je bilo vrhunsko, a atmosfera je dovedena do usijanja. Večeras vas na istom mestu očekuje luda žurka uz zvuke domaće i strane komercijalne muzike, uz Psy Trance Afetrparty od 05:00h.

klub Medellin & Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin & Light Bar

Ne propustite da posetite najnove klubove koji se brzinom svetlosti šire u našem gradu i budete u toku sa najsvežijim infiormacijama iz noćnog života Beograda. Pratite redovno vaš verni portal beogradnocu.com koji vas uvek obaveštava o svim atraktivnim novostima i najboljim mestima za vaš nezaboravni provod.

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja u klubu Medellin & Light Bar. To možete učiniti na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com