vesti

Vikend dobre zabave u klubu Cinema.

Klub Cinema iz nedelje u nedelju svoje goste oduševljava sve boljim provodom, a samim tim i sve većom posećenošću. Ovog vikenda klub Cinema nesumnjivo će vas privući sjajnim muzičkim programom, koji će zajedno sa svim ostalim pogodnostima koje ovo mesto nudi, učiniti da se provedete nezaboravno.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Petak će kao i uvek biti u znaku Inspiracija Band i atraktivne Ane Bebić. Ne propustite priliku da uživate u zaista fantastičnom izvodjenju ovog neponovljivog tandema, jer vas očekuje prava senzacija. Dobar provod neće izostati ni u subotu kada će vas u klubu Cinema zabavljati Nenad Ćeranić i Milena Vučić. Za sve ljubitelje RnB muzike rezervisana je nedelja, kada se u klubu Cinema održava tradicionalno veče RnB muzike.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

U iščekivanju ovih izvanrednih događaja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji provod u Beogradu. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su jako zanimljive momente u klubu Cinema, koji će vas garantovano inspirisati da ga posetite.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Cinema možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod u pitanju.

 

beogradnocu.com