Sokače, vesti

Vikend groznica počinje.

Kafana Sokače će vam dati odgovor na sva kafanska pitanja kada večeras atmosferu podignu do usijanja Nenad Jovanović i Nađa. Neodoljivi kreatori najboljih provoda nakon čijeg nastupa je svako sokače pijano. Kafana Sokače ovo divno utočište svega što ste voleli u vezi starog Beograda, pruža jedinstven i nezaboravan provod, a izvanredan muzički program je nešto po čemu se kafana Sokače polako, ali sigurno izdvojila u izobilju različitih ponuda i postavila veoma visok standard u kojem vi iz vikenda u vikend uživate.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače sa Nenad Jovanovićem i Nađom pravi provod koji je zaista broj jedan, vaše raspoloženje će dostići najvišu moguću lestvicu i osećaćete se kao nikada do sada, jednostavno fantastično. Ova kafana brine o svemu, svi momenti provedeni ovde su sjajni i posebni, vaša kafana Sokače napraviće od vaših provoda prave spektakle koje ćete pamtiti kao najbolje kafanske momente svojih života i iskreno se radovati svakom povratku u kafanu Sokače definitivno najbolju od svih.

kafana Sokače

 Fotografisano u Kafana Sokače

Sutra u kafani Sokače veseljem caruje jedan veoma harizmatičan i simpatičan orkestar koji će svojim sjajnim iskustvom napraviti najluđu kafansku žurku ikada, reč je o fenomenalnom Orkestru ''4 za Groš'', koji postoji samo zbog vašem najslađeg zadovoljstva. Kafana Sokače i Orkestar ''4 za Groš'', učiniće da kroz svega nekoliko taktova preživite sve slatke kafanske melanholije koje vam tako lepo pristaju da ćete ih zakačiti sa leve strane grudi da vas prate u svim vašim kafanskim pohodima.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače je vaše najdraže mesto, pozovite sve drage ljude da se večeras provedu sa vama i izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Najbolji momenti iz kafane Sokače nalaze se u našoj galeriji fotografija, večeras očekujemo da ovekovečimo vaše maksimalno raspoloženje.

 

beogradnocu.com