vesti

Vikend je pravi trenutak za karaoke.

Kafe Hol Centar je predivno osveženje svih vaših prestoničkih izazova, sadržaji koji se ovde prezentuju su vrhunski. Kafe Hol Centar ume da kreira samo najbolje i za najbolje, za vas. U subotu u skladu sa vrhunskom kretivnošću koju nudi kafe Hol Centar priprema veoma zanimljivo druženje za sve vas od 23h bend Remedy svira za vaše maksimalno uživanje i dobar provod. Kafe Hol Centar je pravi izbor kada ste željni suptilnih, a opet energetski vrlo pozitivnih i energičnih provoda, ovaj kafe ima ponudu koja se razlikuje od svega što možete doživeti u noćnoj ponudi Beograda. Drugo ime za kafe Hol Centar je kreativnost koja ne poznaje granice.

kafe Hol Centar

Fotografisnao u kafe Hol Centar

U nedelju vaš kafe Hol Centar, priprema iznenađenje za sve koji vole da pevaju, a žele da te svoje pevačke sposobnosti podele sa drugima te je karaoke veče idealna prilika za to. Sve u kafeu Hol Centar je podređeno podizanju vašeg raspoloženja, tople boje i moderan nameštaj, divan urbani duh jedan pravi sofisticirani kutak idelan za opuštanje, zabavu i ispoljavanje svih talenata i različitih vidova kreativnosti. Osvetljenje je u potpunom skladu sa ambijentom, birano sa posebnim ukusom za lepo i odmereno. Kafe Hol Centar je odličan izbor za značajne datume i momente vredne pamćenja, takvi momenti dočekaće vas u kafeu Hol Centar i u subotu i nedelju kada će doživeti najorginalniji provod ikada. Kafe Hol Centar je unikatan, po mnogo čemu, sve što vam se nudi ovde je sjajno i sa takvom preciznošću i ljubavlju je sve upriličeno za vas, a smisao za lepo dominira u kafeu Hol Centar i to se prepoznaje već na samom ulazu.

kafe Hol Centar

Fotografisnao u kafe Hol Centar

Kafe Hol Centar će uvek imati sluha za sve vaše ideje posebno za one originalne, ovo je idealno mesto da se sakupe sve posebnosti i plasiraju na jedan nov i moderan način u skladu sa duhom velegrada i u skladu sa duhom urbanog i brzog života, a opet bez odstupanja od kvaliteta koji je u kafeu Hol Centar ima neprocenjivo značenje. I razgovori su najlepši i najsadržajniji baš u kafeu Hol Centar, kafeu koji idealno ide uz vašu ličnost posebno uz njen umetnički nastrojen deo, kojeg u kafeu Hol Centar ima u izobilju i za svakoga. Sve ove lepe pozitivnosti čekaju vas i u subotu i u nedelju u predivnom kafeu Hol Centar zbog kojeg provodi imaju i onu drugu dimenziju, suptilniju, malo i čudniju, ali ništa manje dražu, onu zbog koje vredi stvarati i biti kreativan i drugačiji, a upravo to vam kafe Hol Centar ne uskraćuje i u tome je njegova čar.

kafe Hol Centar

 

Fotografisnao u kafe Hol Centar

Fotografi portala beogradnocu.com upravo na ovom mestu uspevaju da spoje posao i zadovoljstvo, pa se fenomenalno provode fotografišući vaše nezaboravne momente, tako da u našoj galeriji možete pogledati kako izgleda kafe Hol Centar u svom punom sjaju. Svoje rezervacije možete izvršiti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom kafeu Hol Centar. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com