Monsun, Najave, vesti

Vikend ludilo u Monsunu.

U klubu Monsun, otvara se serijal regionalnih BLOCK PARTY žurki. Na ovom događaju, koji će se održati 20. februara u klubu Monsun,  predstaviće se ekipa okupljena oko etikete DJANS (ex Blaya DUB Playa), Goldfinger, Gazda Paja i Zvezde Grajma, kao dokazana koncertna atrakcija, dok će za bogat i raznovrsni muzički repertoar biti zaduženi neki od najaktuelnijih domaćih di-džejeva, kao što su ME HIGH LOW ( Mashup Or Shutup !) i DJ ARCHITECT ("Get Low"). Direktno iz Ciriha dolazi nam i jedan od najzaposlenijih švajcarskih hip-hop di-džejeva DJ A.S. ONE, a očekuje se i niz pratećih sadržaja. BLOCK PARTY stiže u Beograd, vidimo se!

klub Monsun

Fotografisano u Klub Monsun

Samo dan kasnije, u subotu 21. januara je koncert grupe WHO SEE. Koncert  počinje u 21h, satnica će se poštovati jer je nakon njihovog nastupa "Premium Blend" žurka. 4 mahera - DJ Iron, DJ Fake Casual, DJRahmanee & DJ Kinetik - će vas provozati kroz najrazličitije žanrove, ali će im svima biti zajednički ozbiljan klupski groove!  Od old school rep klasika, preko najmodernijih trep i RnB novorođenih hitova pa sve do plesnih UK funky i DnB traka! Uskači u blender i uživaj!

klub Monsun

Fotografisano u Klub Monsun

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

klub Monsun

Fotografisano u Klub Monsun

 

beogradnocu.com