Poznati, Stara Pesma, vesti

Vikend pre vikenda! Popularna prestonička kafana Stara Pesma  bila je tokom  proteklih dana glavno stecište poznatih ličnosti u gradu, pa su se za kafanskim stolovima mogli sresti političari, sportisti, glumci i naravno – pevači. Za svoju dušu u provod je izašao Adil koji ipak nije mogao da odoli mikrofonu i ne otpeva nekoliko pesama.

kafana-stara-pesma-poznati2

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Istim tempom nastavio je i Dinča, koji je Pinkovoj zvezdi Nađi Golubović na uvce izveo par narodnjačkih hitova, a gosti su mogli da čuju i Igora Kostića, kao i Perućicu koji inače četvrtkom peva u Staroj Pesmi.

Zabava je u istom ritmu nastavljena i u petak kada je goste kafane po već ustaljenoj tradiciji zabavljao popularni klubski bend Johnny & Workers.

kafana-stara-pesma-pevaci

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Za večerašnji štimung pobrinuće se Snežana Matić, Vlada Grujić i Nikola Petković, a goste očekuju i brojna iznenađenja u duhu noći veštica.

kafana-stara-pesma-masa

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44  ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana-stara-pesma-masa1

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com