vesti

Vikend pun izazova.

Na putu do najuzvišenije tačke vašeg najvećeg zadovoljstva svratite do kluba Hill. Klub Hill kreira svojim veštim rukama spektakularne zabave koje su petkom upotpunjene fenomenalnim repertoarom Aleksandre Marjanović i Fantastic Benda. Aleksandra ima veliki broj obožavalaca što je jednim delom zasluga tamičenja Zvezde Granda na kom je učestovala, a drugim delom je svakako za toliko obožavanje zaslužan i njen veoma specifičan i prijemčiv glas zbog kog se i u samom takmičenju razlikovala od drugih kandidata i zbog kog je publika neizmerno podržava i prati njen rad. Petkom u klubu Hill upotpunjen sjajnim Fantastic Bendom njen nastup je idelan za sve koji tragaju za najboljim provodom, jer petkom boljeg od ovog koji priređuje Aleksandra Marjanović u klubu Hill 100% nema.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Klub Hill je jedna modrna varijanta već tradicijom ovekovečenih provoda po kom se Beograd proslavio širom sveta. Klub Hill je veoma moderan, urban, prostran, njegova svetla podsećaju na ona sa pozornice čije daske život znače i zato se u jednom od najdražih noćnih klubova u Beogradu uvek osećate nekako posebno i odabrano da budete u društvu sa najvećom elitom. Subota je u klubu Hill veoma specifičan dan, jer svoje dragocene zabavljačke talente sa vama dele Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

Ovi mladi ljudi, veoma su uigran tim. Daria, koja već ima ozbiljno uporište na estradnom nebu i čiji talenat publika maksimalno podržava i bodri i Aleksa Radenković koji će svoje pevačke kavlitete tek da prikaže u pravom svetlu dovoljan su izazov da svoju subotu upotpunite jednim svojevrsnim muzičkim spektaklom kojim komanduje jedan od najboljih bendova - Milenium Band.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Jedinstveni klub Hill podeliće sa vama nezamćene trenutke sreće, ako budete besplatno rezervisali priliku da otvorite vrata najboljeg provoda u gradu, ta rezervacija vas čeka putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi smo već shvatili da naši objektivi najviše škljocaju na vrhu, jer tamo je nas uvek čeka najbolji provod, neka vas ne mrzi da se do njega i popnete, vredeće!

 

beogradnocu.com