vesti

Vikend u kafani Baš Baš Mali Balkan.

Ukoliko želite da iskusite provod, uz kvalitetnu pesmu i sjajnu ekipu, kafana Baš Baš Mali Balkan je mesto za vas.  Ovog petka i subote u kafani Baš Baš Mali Balkan očekuje vas provod uz Kiza Bend.

kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

Svi koji su kafani Baš Baš Mali Balkan ukazali poverenje za uživanje u reprizi Nove godine znaju kakav ih provod očekuje uz Kiza Bend – neponovljiv. Zoran Matić Kiza učiniće da se provedete kao i uvek u ovoj kafani, fenomenalno.

U samom centru Beograda krije se izuzetan provod, svim boemima i ljubiteljima kafane dobro poznato mesto, kafana Baš Baš Mali Balkan. Uz neverovatnu muziku koja će vas do ranih jutarnjih časova držati na nogama, garantovano ćete se fenomenalno provesti. Očekuju vas cene pića prilagođene svačijem džepu, pa dok se budete ludo provodili nećete morati da mislite o svom novčaniku.

kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

U kafani Baš Baš Mali Balkan akcenat je na sjajnom provodu i dobrom raspoloženju, lepim devojkama i pozitivnoj energiji. U iščekivanju vašeg izlaska ovog vikenda, obavezno pogledajte našu galeriju. Na fotografijama iz kafane Baš Baš Mali Balkan jasno se vidi kako izgleda najbolji beogradski kafanski provod koji zaista ne smete propustiti. Budući da naši fotografi ne propuštaju najbolja dešavanja, sa vama će se provoditi i ovog vikenda i beležiti svojim objektivima najinteresantnije momente vašeg provoda.

kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

A da vi ne biste propustili provod u kafani Baš Baš Mali Balkan, rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Baš Baš Mali Balkan možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas redovno i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com