vesti

Vikend u kafeu Nova Ipanema.

Ukoliko još uvek niste odlučili kako ćete provesti svoj vikend i koje ćete mesto od bogate beogradske ponude lokala posetiti, beogradnocu.com vam predlaže da obavezno svratite do kafea Nova Ipanema, a videćete i zašto.

U petak 11. oktobra u kafeu Nova Ipanema moći ćete da se provodite uz Dj Novaka koji će biti za miks pultom, ali i uživati u neverovatnim cenama. Naime, očekuje vas Ultimate Party Drink Much 0.5 draft Staropramen vs Mojito. Cena Staropramena biće 180 dinara, a u Mojitu možete uživati za samo 330 dinara.

Ukoliko propustite petak, samo dan nakon toga, u subotu 12. oktobra očekuje vas koktel žurka, odnosno Coctail Warm Up Night powered by Red Bull. Uz promotivne cene koktela i uvek dobru atmosferu očekuje vas spektakularan provod.

Nova Ipanema

Fotografisano u Kafe Nova Ipanema

U našoj galeriji možete pogledati fotografije enterijera kafea Nova Ipanema, koji se izdvaja kao jedan od najlepših u gradu. Ne propustite da to vidite i uživo.

Nova Ipanema

Fotografisano u Kafe Nova Ipanema

Pratite portal beogradnocu.com da biste prvi saznali sve informacije vezane za noćni život prestonice, a tu smo i da vam obezbedimo mesto gde god poželite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafeu Nova Ipanema možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com