vesti

Vikend u klubu Diamond.

Klub Diamond, već je odavno prevazišao sve najbolje klupske i kafanske provode u gradu.  Ovaj fenomenalni klub, svojim sjajem, provodom, kvalitetom i uslužnošću puni čaše i pušta muziku za sve obožavatelje pravog provoda u Beogradu.

klub Diamond

Fotografisano u Klub Diamond

U ovoj sjajnoj rezidenciji nastupaju samo najbolji, oni koji umeju da ocene svakog gosta i otpevaju baš ono što je u tom trenutku zamislio.  Večeras se spremite za hitove Mišela Gvozdenovića, Dejanu i Zeku Mišel Gvozdenović je došao u Srbiju da ostvari svoje snove, i postane pevač, što je uradio na Grand Festivalu. Njegovi favoriti među pevačima su uglavnom Šaban Šaulic i Ljuba Aličić čije pesme rado peva. Snimio je dve pesme pod imenom ''Zoro moja'' i ''Tvoja lepota boli'', a večeras uz kolege Dejanu i Zeku peva hitove pop folk muzike uz koje ćete sigurno uživati.

Oni već provereno dižu atmosferu do najviših granica i plene svojom harizmom i profesionalnošću i to sve u klubu Diamond. Za sigurno dobar provod i više od toga petak je mesto za klub Diamond jer ćete se zasigurno najluđe provesti uz Mihajla Mičića i Bend. Kada oni zasviraju noge počnu da igraju same od sebe i to nema nigde nego u klubu Diamond. Subotom nastupa uzburkana Ivana Sirena od koje možete samo da očekujete neočekivano.

klub DIamond

Fotografisano u Klub Diamond

Ono što dodatno doprinosi spektakularnosti kluba Diamond jesu atraktivne igračice, veoma izazovnog izgleda. Klub Diamond predstavlja mesto polu-zatvorenog koncepta i kapaciteta je oko 100 ljudi. Ponuda pića u klubu Diamond  je izuzetno velika, a cene su prilično korektne.

Doživite najluđi noćni provod i rezervišite svoje mesto u klubu Diamond. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com