Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Vikend zatvaranja na Shake'n'Shake-u.

Ovo leto imali ste prilike da uživate u oazi savršenstva, na mestu koje otkriva i vaše najskrivenije strasti, na mestu koje vas ostavlja bez teksta - na splavu Shake'n'Shake. Tokom ovih par meseci splav Shake'n'Shake obeležile su fantastične svirke, nezaboravni Dj nastupi, kao i tematske žurke koje su u nama pobuđivale maštu i kreativnost. 

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Splav Shake'n'Shake je sredom bio uporište najboljih RnB žurki koje su bile praćeni live nastupima: Nikolije, THC La Familije, egzotičnih plesačica i mnogih drugih performansa. Live svirke na splavu Shake'n'Shake obeležili su Full House bend, Profesori, kao i nastupi fenomenalnog Željka Vasića

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Vikend je na splavu Shake'n'Shake bio u znaku najboljih Dj performansa, što rezidenta splava - Dj Cholack, Dj Super Hick, Dj Nikola Pešut i Dj Yabba, što gostujućih zvezda svetskog klabinga: Bang La Decks, Dj Milinka Radišić i mnogih drugih. Nedelja je bio dan za predah uz dnevne žurke, gde ste mogli da pišete poruke, pravite balončiće, kao i da budete okićeni cvećem - a sve to slušajući najbolju muziku i ispijajući najegzotičnije koktele.

shake1

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Veliki broj ljudi je posetio splav Shake'n'Shake ovo leto, među kojima su i mnogobrojne javne ličnosti. Postoji i interesantan podatak da se za dva meseca rada na splav check-inovalo oko 12500 ljudi. Šta mislite zašto Shake'n'Shake? Splav Shake'n'Shake je jedini splav koji u svom imenu sadrži reči koja opisuje tip ponašanja na njemi - šejkovanje! Ako niste šejkovali ovo leto, onda niste iskusili leto u Beogradu na pravi način!

shake (2)

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Besplatnu rezervaciju izvršte na najjednostavniji način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

 

beogradnocu.com