Jimmy's, vesti

Viki Miljković večeras na splavu Jimmy's.

Večeras na splavu Jimmy's je zakazan spektakularni nastup Viki Miljković. Velika zvezda u Srbiji, ali naročitu u dijaspori obećava provod kakvom se raduju svi ljubitelji odličnog tradicionalnog srpskog provoda. Narodnjaci koji će podići sve goste splava Jimmy's na noge imaju neverovatan zvuk uz Viki Miljković. Ova žena je neumorna na sceni i za nekoliko minuta pravi atmosferu u kojoj uživaju apsolutno svi gosti ma u kom delu sveta da nastupa.

Inače klub na vodi i novo mesto odličnog provoda u prestonici, splav Jimmy's, je prošle nedelje ugostio bend Miligram koji je napravio zaista odličnu žurku. Ali to nije sve. Svakog utorka menadžment ovog kluba ima novo iznenađenje za svoje goste. Da pomenemo samo neka imena koje su na splavu Jimmy's najavili nastup: Aca Lukas, Aco Pejović, Adil, Alegro bend...

jimmys_miligram

Slikano na Splav Jimmy's

Iako je novi klub na vodi, ni malo ne zaostaje za najboljim i već razrađenim prestoničkim diskotekama i splavovima. Priznaćete da su to veoma zavidna gostovanja koje je menadžment ovog splava pripremio, pa se slobodno može reći da je upravo splav Jimmy's jedno od mesta gde će biti najbolji provod ovog leta u Beogradu.

jimmys_subota

Slikano na Splav Jimmy's

Inače splav Jimmy's je napravio program za celu nedelju, a naročito se iz ponude izdvaja četvrtak kada nastupa Leksington bend koji već zasigurno pravi odličan provod. Ukoliko vas je galerija koju ste videli na sajtu beogradnocu.com navela da poželite da izađete na ovo novo mesto u Beogradu, morate da rezervišete svoje mesto na vreme, jer je klub svaki put prepun. Uživajte i budite deo nove galerije novog provoda na jednom novom mestu.

 

beogradnocu.com