Tri Kuma Debela, vesti

Vino, pesma i gitara.

Kafana Tri Kuma Debela je mesto gde odlazite kada ste srećni, kada ste tužni, kada slavite i kada ste zaljubljeni. Jer, mi smo uvek zaljubljeni, u osobu, u vino, u pesmu, u život! Ne propustite ovu nedelju ljubavi i divnog provoda u kafani Tri Kuma Debela.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Naime, u sredu 05. februara očekuje vas vrhunsko Veče Ciganskih Svirača. Proverite zašto je kafana jedno drugačije iskustvo kada vam sviraju četiri fenomenalna svirača, i to samo u kafani Tri Kuma Debela.

Narednog dana uživajte u Gaginoj Akustičnoj Večeri. Ovo je prava prilika za svaki predah i opuštanje krajem radne nedelje. Svakog četvrtka od 21h Dragan Nikolić-Gaga Acoustic, će vam na svojoj gitari svirati poznate rok/pop hitove. Naravno, na vaše insistiranje i želju, “zakači” se i malo kafanskog repertoara. Dakle, veče muzike za dušu i po koju čašicu za zdravlje sledi ovog četvrtka u Tri Kuma Debela.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Petak 07. februar je predviđen za bend Samo za nju. Momci koji su preko 5 godina u nepromenjenom sastavu i koji kafanski repertoar pesama izvode besprekorno. Ne propustite da kraj nedelje uokvirite najboljim provodom u gradu! Najslađe ostavljamo za kraj, veče za koje se uvek traži "karta više". Vrhunac noćnog života svih mesta za izlazak u prestonici, pa tako i u kafani Tri Kuma Debela – spremite se za Akustične Tamburaše koji udaraju pravo u srce!

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Najbolji kafanski provod u gradu ove nedelje očekuje vas samo u kafani Tri Kuma Debela. Pravi boemi i ljubitelji dobrog provoda, kvalitetne pesme i pića odavno su uvereni u to. Pružite sebi jedinstveno uživanje. U iščekivanju fenomenalne nedelje, obavezno rezervišite svoje mesto zbog velikog interesovanja koje vlada. Besplatne rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com