vesti

VIP žurka  na otvaranju kluba Plan B.

Sinoć je prestonica postala bogatija za još jedan izvanredan klub. Po svemu sudeći ovaj klub će postati jedno od vodećih mesta noćnog provoda. Naime, sinoć je u Beogradu otvoren klub Plan B, a otvaranju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Pored već najavljenih vip ličnosti, Aca Pejovića, Marka Bulata i Željko Vasić, na otvaranju kluba Plan B provodio se i, na oduševljenje ženskog dela publike, atraktivni maneken Mladen Radulović, kao i poznati predstavnik srpske rep scene, Đus.
Inače, podsećamo da će Marko Bulat napraviti najveći poduhvat u karijeri 24. novembra kada će povodom 20 godina na sceni održati veliki solistički koncert u hali Pionir u Beogradu.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Provod na otvaranju kluba Plan B bio je za pamćenje. Publika je sve vreme bila na nogama, a posebo dobroj atmosferi doprineo je kvalitetan muzički program, kakav se očekuje i u nastavku rada ovog kluba. Otvaranjem kluba Plan B otpočela je sezona vrhunskog prestoničkog provoda, kakav do sada niste mogli da iskusite. Večeras vas u klubu Plan B očekuje nastup Davora Jovanovića, koji se takođe provodio na otvaranju. Subota je rezervisana  za Tocu i Plan B Bend.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Uostalom, fotografije svedoče o tome. U našoj galeriji najboljeg noćnog provoda možete pogledati šta su fotografi portala beogradnocu.com sinoć zabeležili svojim objektivima.

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u novootvorenom klubu Plan B, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com